Wordt donateur en help ons jaarlijks een mooie Koningsdag te realiseren.

Geachte heer/mevrouw,

Vanaf het jaar 2019 is er een nieuwe stichting in Zwijndrecht, te weten Koningsfeesten Zwijndrecht. Hierin zitten leden die op vrijwillige basis de Koningsdag organiseren voor alle inwoners van Zwijndrecht.

De stichting Koningsfeesten Zwijndrecht zal elk jaar een aantal  activiteiten organiseren De activiteiten die wij organiseren zijn:

De oranje-jaarmarkt door www.marbo.nl  en de rommelmarkt op de Burgemeester de Bruinelaan en omgeving, een muziek podium of tent met optredens/activiteiten voor jong en oud, het aanbieden van een lekkere oranje tompouce aan onze ouderen in de verzorgingshuizen en aan thuiswoonlocatie´s voor mensen met een verstandelijke beperking. En voor onze allerkleinste een leuk kinderfeest met diverse activiteiten.

Dit jaar brengen wij weer het programma boekje uit met alle informatie over de komende Koningsdag waarin ook o.a. de aubade liederen zijn opgenomen.

De Koningsdag staat hoog in het vaandel bij ons en wij willen dit graag met alle inwoners van Zwijndrecht vieren en blijven vieren daarom is uw steun hard nodig.

Met uw hulp kunnen wij de Koningsdag in al zijn glorie vieren en blijven vieren!

 

U kunt uw eventuele bijdrage overmaken naar NL38RABO 0339935677 t.n.v stichting Koningsfeesten Zwijndrecht o.v.v. uw naam en adres. (als donateur ontvangt u jaarlijks het programma boekje thuis in de bus)

Ook is er een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in ons programmaboekje, heeft u hier interesse in neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leden van de stichting Koningsfeesten Zwijndrecht door te mailen naar: koningsfeestenzwijndrecht@gmail.com.

Like ons op facebook en instagram.

Het bestuur van de stichting Koningsfeesten Zwijndrecht,

 

Kees Schilten, Jolanda Schilten, Marc Slagter, Fred Tameris